Thursday, December 29, 2011

. . . . .

Posted by kisah gadis stay up late at 12:23 AM
Reactions: 
hallo3. fuyoo, lama gila xupdate kan. malam ni rajen pulak aku padahal kerja belambak-lambak lagi xsiap. study week dh bertukar menjadi studo week yaa kawan2!! minggu study week adalah minggu untuk kita tidur! yaa, tepat sekali!!! okey, kali ni xda title yg specific nk kasi sebab mood tengah xbrape nk biul kan. aku pun xtahu kenapa aku nk update jugak lepas aku baca bl0g sapa entah tadi. motif hati aku sakit, aku rindu dia. tapi lepas simply mistakes yg aku dah buat sejak minggu lepas, aku dengan dia dh agak lain skit. ye, aku tahu aku silap, aku bertindak tak pernah nk fikir dalam2. ikut suka hati aku je kan. arghhh. sampai bile aku nk macam ni? aku buntu. jangan buat aku macam ni. please. sampaikan tadi bawak kereta pun dh xilang arah. bawak ikut suka hati aku je tadi. ape dalam fikiran aku pun aku xtahu lah.


aku buntu. aku pening. aku sakit. . . . . . . . . . . . .


:(

0 comments:

 

MRS LOLIPOP Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting