Saturday, July 9, 2011

di sebalik kesibukkan selama ini :)

Posted by kisah gadis stay up late at 2:59 AM
Reactions: 
salam & selamat pagi semua. wahh, setelah beberapa minggu sibuk dengan kem sana kem situ. *macam banyak kem sangat!! hahah. xdala. setelah menyiapkan beberapa tugasan yang penting untuk diselesaikan, akhirnya malam ini aku baru menghembus nafas lega. melepaskan segala penat lelah sebelum ini. dan aku mintak maaf sangat2 kt sesiapa yg telah menjenguk, mengkomen, mengdropkan something kt shoutbox tuu. terima kasih semua ye. insyallah, lepas ini aku akan rajin2 kan diri untuk menjenguk anda semua. okayy lah, lets straight to the topic!! akhirnya aku dan rakan2 fasilitator yg lain telah selamat menjayakan 
"KEM PEMANTAPAN SAHSIAH REMAJA" bagi pelajar tingkatan dua baru2 ini. bukan senang untuk melaksanakan sesuatu program ini. dari awal sampailah akhir setiap ketua harus memainkan peranan yg penting dari segala aspek. bahkan juga dengan bantuan fasilitator semua dan kerjasama yg diberikan telah memberi jalan yg mudah bagi mendapatkan yg terbaik. lagipun, program ini dijalankan oleh para alumni sekolah aku sendiri tanpa bantuan para guru2 yg lain. hanya segelintir guru seperti guru kaunselor sahaja yg memberi tunjuk ajar dalam menjayakan program ini. semoga apa yg dibuat oleh para alumni ini bakal memberi ikitibar kepada adik2 semua dan menghasilkan seroang pelajar yg berjaya bukan sahaja dari segi akademik malah sahsiah. itu sebenarnya objektif kami. aku pun bersyukur alumni sekolah aku masih bergiat aktif dalam menghasilkan yg terbaik bagi para pelajar @ ibaratkan adik2 kami semua. semoga kita lebih bersedia untuk membangunkan negara di masa akan datang. okeyy la, sampai sini sahaja yg dapat dikongsi, apa2 pun jum kita layan2 beberapa gambar ketika kem ini dijalankan. enjoyy ye semua!! thanks for reading.. wink3 ^.^



haa, sibuk cari sape fasi korang kan?? :D


syokknye duk tgk video tu :)


sibuk mengeluarkan pendapat masing2 ;)


haaa, tu duk tngok ape tu?? :P


explorace sudah bermula!! :D


ni baru betol3 perbincangan dalam kumpulan :)


haa, ni baru kena present ;)


ni baru group aku : SE_G @ seven of geng :) 


sempat lagi posing2 ye :P


tekunn gittuuuu XD


:]


present lagi?? tp ape fasi duk bisik2 nih? haa.. 


antara barisan fasilitator yg suke posing :D


fasi2 memperkenalkan diri ;)


mengimbau kembali kenanganku di sekolah :)


rinduuu :')





14 comments:

atien said...

gambo yg paling bwh cntik...berkenan...

kisah gadis stay up late said...

hehe..yup..


angle yg sgt cantikk..
credit to afiq ^.^

nadine said...

sekolaku kot :)

kisah gadis stay up late said...

sekolakuuu juaa... hehe :D

DiriKu said...

waaa..teringin nak jadi fasi..kahkahkahkah.. XDD

kisah gadis stay up late said...

hehe..boleh..bukan susah :D

atien said...

larrr...affiq...hahaha

kisah gadis stay up late said...

hahha..doh tu igt sape kak??haha ;D

nadine said...

afiq nk jd photographer lop kew ? haha

kisah gadis stay up late said...

hahaahaaa..yela kot..

tgh cube3 la tu ^^

Hans said...

hahahaha
time present tu best
:-)

Apabila Aku Meminati Drama Dan Filem Dari Korea Dan Jepun

kisah gadis stay up late said...

heheh.. yela tu hans :D

Nor Shazana said...

wow. cantek. hehe. windu lah!

kisah gadis stay up late said...

hehe..tgk la sape yg snap..


huhu..rnduu jugak :')

 

MRS LOLIPOP Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting