Sunday, August 21, 2011

Kisah Pelajar UIA Mimpi Jumpa Rasulullah

Posted by kisah gadis stay up late at 2:27 AM
Reactions: 
salam semua. dh lama aku xupdate kan. biasa la dua tiga hari sibuk xhabis2. sebenarnya banyak  yg nak dikongsikan bersama tapi tidak sempat untuk mengupdatenya semua. jadi untuk malam ni, aku sempat nk share satu video tentang
" Kisah Pelajar UIA Mimpi Jumpa Rasulullah "
 so, apa kata korang tengok dulu, tapi sebelum tengok bolehla kita selawat dulu ye ke atas junjungan nabi Muhammad S.A.W.. mari lah kita perbanyakkan lagi zikir & selawat ke atas nabi dalam bulan yg mulia ini. hayatilah dan ambil iktibar dari apa yg telah ditayangkan dalam video ini. selamat menonton. ^_^





p/s : sayu hatiku bila melihat video ini. betapa besarnya nikmat Tuhan yg diberikan untuknya sehingga dapat bertemu dengan Rasulullah walaupun hanya di dalam mimpi. sama2 lah kita muhasabah diri masing2 selama kita hidup ini, adakah cukup bekalan kita untuk akhirat nanti?? ampunkan aku Ya ALLAH. hanya kepadamu aku memohon :')
sebelum anda mengundur diri, ikhlaskan tangan anda hanya dengan mengklik butang  SINI     
semoga keberkatan yg anda lakukan di bulan Ramadhan ini akan mendapat ganjaran walaupun sebesar biji zarah. ahlan wasalam. syukron  ^_^


16 comments:

ifwat said...

ifwat pernah baca kat facebook dulu cerita ni.. untung la kan :)

kisah gadis stay up late said...

sama la..ni pun dapat dari facebook jugak :)

shida'R said...

sayu bca nih 1st time..betul2 menusuk kalbu..

amirah said...

insaff..>,<

kisah gadis stay up late said...

shida'R : huhu..betolbetolbetol =.=

kisah gadis stay up late said...

amirah : alhamdulillah..huhuuh

Gadis Berkaca Mata said...

amat mendalam dan menusuk kalbu.. kadang2 seseorang boleh mendapat hikmah dariNYA dengan apa cara sekali pun. termasuklah mimpi.. SUBHANALLAH..

kisah gadis stay up late said...

betol tu..huhuh.. betapa bertuahnya diaorang..huhuhu

Izahir Bin Anuar said...

line slow la tak dapat tengok video :D . tapi sy ada baca artikel cerita pasal ni dulu . tapi taktau la sama dengan video ni atau tak . btw pelajar tu memang bertuah , waktu waktu akhir dia nak giveup Rasulullah datang jumpa dia dalam mimpi , tolong ubat penyakit dia selama beberapa tahun tu . semua berkat kesabaran dia hadapi ujian dari Allah :)

kisah gadis stay up late said...

hehe..xpe2..lebih kurang la tu..memang sama dh dengan crita ni..bertuah betul dia kan..memang bukan mudah untuk bermimpi berjumpa dengan Rasulullah.. alhamdulillah ^_^

Izahir Bin Anuar said...

hehe . sy rasa maybe sama , just yang ni dalam bentuk video pulak ek :)




satu lagi . ni first jumpa kotak komen atas entry . nice :))

kisah gadis stay up late said...

yup3..betolbetolbetol..hehe


1st?? hahah..thanks :)
tp mostly ramai xkomen sbb xnmpak kotaknya kt mana..heheh ^.^

Chuu Muqhlis said...

subhanallah., sayu je baca artikal ni...bertuah..

*cari gak nk komen kat bwh., kt ats rpanya :)

hafrawiey ozakawa said...

subhanaAllah...indah sungguh kan???
da follow.:)
follow back at http://hafrawiegeek.blogspot.com/

pCL [p@kcikLie] said...

tengok sampai habis video ni.....Tq share.

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

 

MRS LOLIPOP Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting