Thursday, June 16, 2011

"Apakah Wordless Wednesday?"

Posted by kisah gadis stay up late at 10:59 PM
Reactions: 
salam semua.. ak harap ak masih lg sempat nk buat satu tugasan ni.. haa, kau igt dkt tmpat blajar je ade assignment?? haha... ak dk kt rumah pm ada jgak taw!! haaa.. okeyy la, ni disebabkan ak telah terlambat untuk post entry "Wordless Wednesday" semalam.. okayyy, straight to the point :)



Wordless Wednesday or WW ni merupakan salah satu aktiviti sehat *sehat mcm mna tu?? bagi para blogger yg akan post gambar  dkt entry diaorng without any word only on wednesday!! ahaha.. biarlah hanya gambar yg berbicara.. maklumlh, dh nama 
 'silent mood', shhhhh!!!! sudahlah :P

for example mcm nie :


haa, ape 1st impression korang bile tgk gmbar ni?? sure la mcm2 yg bermain di fikiran kn??

  • kalau ak tanya adik ak sure dia jawab : apela angah ni, itu tangan pun xnmpak ke?? 

  • kalau ak tanya kakak ak                        : aishh, baru pandai buat peace ea..

  • kalau ak tanya mak ak plak                  : angah ni nk buat bentuk bintang ke ape??

  • kalau kawan ak plak                               :  friendship forever & after ^.^ 


see??? macam2 yg bermain di fikiran kn?? so, sempena WW ne biarlah gambar sahaja yg berbicara.. apa2 pm, aku ucapkan tahniah kt kawan ak NIE yg telah promote WW ni kt fb ak smlam.. hehe.. tak lupa juga kt WW nih.. thanks bnyak3.. hehe.. 
thats all, for further info klik klik ja Sekapur Sirih ni & jum kita like2 WW nih kt fb neyhh.. jum3.. ni dia : Wordless Wednesday ^.^



p/s : esemen ak dh siap!! =.=



2 comments:

HonEyBuNNy said...

ramai buat entry WW on wednesday...

tapi ila xsempat nak buat..heheh

kisah gadis stay up late said...

hehhe..mimi pm xsempat jgak..
ni WW buat assaignment td..
tu yg post cmnie :D

 

MRS LOLIPOP Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting