Friday, June 17, 2011

ni nk habaq mai ni :P

Posted by kisah gadis stay up late at 3:00 AM
Reactions: 
wahh, alhamdulillah.. xdisangka btol la, sebelum ni bukan main lagi entry post ak yg ntah ape2, blog yg simple jep.. tapi, follower dh mencecah 'seRIBU' bebb!!! seyes wa cakap sama lu!!! hahaha... xdala, tu saja je tu.. ak nk capai seRIBU??? lambat lagi la ye.. *jgn nk berangan sgt kau nihh!! hahaha.. okayy3.. tersasul td tu, bkn seRIBU, seRATUS jela buat setakat nihh.. hehhe..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
baru seratus je beb!! :D



terima kasih diucapkan kepada NORISH AQISYA @ MAMA kerana menjadi follower yg bertuah.. hehe.. tak dilupakn juga kt korang2 semua yep.. thank you very muchh muchh!! 
haaa, mehh la jenguk dia pnye blog ye.. jum kita singgah3 :D

p/s : klik di SINI ^.^

4 comments:

misz athiqah said...

hehe...kita pun baru je kumpul follower smpi seratus aritu...=)..alhamdulillah...skurang2nyer xde r sedih sgt tgk blog cam xde org bkunjung...hehe...=p

salam..jenguk jengah di sni...=)

muhamadsufian89 said...

tahniah ye. rasa seronok je bila dapat seratus dulu. sekarang ni susah dah nak naik sbb jarang update dgn jarang blogwalking. huhu

kisah gadis stay up late said...

miss athiqah:hehe..xpe3..lpas ni kta rajin2 snggah la ye kalau on9 selalu..insyallah..hehe..

terima kasih jenguk sini ^^

kisah gadis stay up late said...

muhamadsufian89 : terima kasih. hehe. sama la jugak, dulu kurang sikit nak berblogging. tapi semangat dah datang kembali. xpe, jum kita sama2 sinarkan kembali blog kita. good luck :)

 

MRS LOLIPOP Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting