Thursday, June 16, 2011

maafkan dakuuu :'(

Posted by kisah gadis stay up late at 1:55 AM
Reactions: 
assalamualaikum semua.. aduhhh3, maapkan dakuuu.. sejak bermenjak menjak ni, mood ak dh kurang nk berblogging.. sorry yep.. no wonder la, trffic pun berhabukk mcm sarang ape dh, tambah plak entry ak yg dri dlu smpai skrg xtaw pape.. *mcm hampehh je.. ape2 pm, lpas ni i will try my best k!!! ak mntak maaf kt semua yg tnggal jejak kt shoutbox yg dh berkurun2 tu ak xlayan.. insyallah, lpas ni akan ku rajinkan driku ini.. & thanks kt semua yg dh sudi follow ak selama ni.. ape2 pm, ak harap ak akn ade sinar yg bru untuk berbloggong pasni & akan cube buat yg terbaikk utk korang semua okeyhh!! hehee.. oraite, hope korang semua still lg la support ak, & bg komen kt blog ni jika perlu ade perubahan or pape ke pasnihh yepp.. thanks u olss!!! oraite.. wink3 ^.^

sorry for everything.. smile :)

2 comments:

Hani Niza Ramli said...

xpe...jummm continue blogging :)

kisah gadis stay up late said...

hahah...thanks
jum3..^^

 

MRS LOLIPOP Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting